Kompetencer

Vinduer og døre

Døre og vinduer bliver, som alt andet på din bolig, slidt og når med tiden et punkt, hvor den bedste løsning er at udskifte dem.

Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning?

Binder døren, kan den ikke lukkes helt, eller falder træet af, er det tegn på, at din dør kunne trænge til en udskiftning. De hyppigste indikationer på slidte vinduer er råd i træværket, meget kondensvand og træk. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige former for døre og vinduer i forskellige materialer, designs og farver, så de nye vinduer og døre kommer til at matche din bolig.

Vores brede udvalg

Se hvordan vi klare nye vinduer uden bøvl.

Se forskellen på varmeregningen

Der er mange fordele ved at udskifte til nye vinduer og døre. Har du lagt mærke til, at det ofte trækker fra dine døre og vinduer, er det et tegn på, at kold luft slipper ind udefra. Når den kolde luft slipper ind, betyder det også, at den luft, som dit varmeanlæg forsøger at holde varm, slipper ud. På den måde er dit varmeanlæg konstant på overarbejde og bruger mere energi end nødvendigt. Mange oplever derfor, at deres varmeregning bliver betydelig mindre, når de gamle døre og vinduer udskiftes med energirigtige løsninger.

“Det var en fornøjelse at se dem arbejde.”

Tommy Svenningsen, Odense

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Går du og overvejer at få nye døre og vinduer, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi kører med glæde ud og hjælper dig med at vurdere standen på dine nuværende døre og vinduer og kommer med et løsningsforslag.

Vi kan kontaktes på 64 82 54 88 eller info@prbyggeri.dk. Vi er beliggende i Otterup på det nordlige Fyn, så uanset om du bor i Odense, Kolding eller andre dele af Østjylland eller Fyn, kører vi med glæde ud til dig.

Se hvad vores kunder siger

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.

Kontakt os