Kompetencer

Efterisolering

Oplever du træk, kuldebroer eller fugt i din bolig, er det tegn på, at du skal overveje at efterisolere.

Spar på varmeregningen med ordentlig efterisolering

Der er mange gode grunde til at efterisolere sin bolig. Udover den oplagte grund, nemlig at holde på varmen, kan efterisolering også skabe et bedre indeklima, øge husets værdi og ikke mindst mindske din varmeregning betydeligt. Når varmen kan slippe ud, betyder det nemlig, at kulden også kan slippe ind.

Er din nuværende isolering ved at være udtjent, eller er din bolig måske slet ikke isoleret, arbejder dit varmeanlæg på højtryk for at holde en vis temperatur i boligen, mens kulden slipper ind udefra og sætter varmeanlægget på overarbejde. Det giver din varmeregning et stort skub i den forkerte retning, men ved at efterisolere, skubbes den mærkbart ned igen.

Når efterisoleringen er udført, vil du også opleve et behageligere indeklima med en jævn temperatur og eventuelt mindre fugt. Den lave varmeregning samt det gode indeklima, vil tilmed øge din boligs værdi, så den bliver mere værd, hvis du en dag vil sælge.

Lad os vurdere standen af din isolering

Fra vores base i Otterup på det nordlige Fyn, hjælper vi hver eneste dag kunder i byer som Kolding, Odense og resten af Fyn. Vi kan vurdere standen på din nuværende isolering og hjælpe med at opklare, hvor det er nødvendigt at efterisolere. Afhængig af standen påfylder vi blot ekstra isolering eller udskifter det hele med nyt isoleringsmateriale.

Se hvad vores kunder siger

Skal vi efterisolere din bolig?

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.

Kontakt os