K1024 Gricc 3 Kopie 2 Kopie 450X600
Kompetencer

Lofter

Er loftet i din bolig efterhånden ved at være udtjent, eller trænger du bare til en mere moderne eller måske mere lyddæmpende løsning?

Nyt loft efter dine ønsker

Vi har stor erfaring med at lave loft, hvilket efterhånden har gjort os til specialister inden for området. Der findes et stort udvalg af forskellige loftstyper, som hver især har deres unikke fordele. Er du i tvivl om, hvilken type loft, der er den rette til din bolig, deler vi med glæde ud af vores viden og erfaring, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Vi har både materialerne til at lave alt fra simple gipslofter, som vi både spartler og maler, til de innovative Portas lofter, der bliver leveret som en færdig løsning til dit hjem og opsat nemt og hurtigt af os.

Vi er yderst kompetente indenfor følgende områder:

  • Listelofter
  • Panellofter
  • Gipslofter
  • Lyddæmpende lofter (træbeton og rockfon)
  • Portas lofter

Godt håndværk til tiden

Som professionel håndværker, er vi klar over vigtigheden af at have en pålidelig og præcis håndværker som samarbejdspartner. Netop derfor er to af de vigtigste målsætninger for os altid at levere et grundigt og veludført stykke arbejde – til tiden. Uanset om du skal have lavet en omfattende, lyddæmpende loftsløsning i hele din bolig eller blot skal have udskiftet nogle enkelte gipsplader, går vi til enhver opgave med lige stor grundighed.

Fleksible på geografien

Vores kunder er fortrinsvis fra Kolding området, Odense og resten af Fyn, og fra vores base i Otterup, kører vi også gerne ud til dig.

Se hvad vores kunder siger

Skal vi lave dit nye loft?

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.

Kontakt os