Kompetencer

Forsikringsskader

Vi fungerer som fast taksator for flere store forsikringsselskaber, deriblandt Danmarks største forsikringsselskab Tryg.

Vi hjælper med forsikringsskader

Vi har kompetencerne og erfaringen til at udbedre, udskifte og reparere alle typer forsikringsskader på boliger, haller og bygninger. Uanset om du er privat boligejer, erhvervsejer eller landmand, kan du kontakte os, når uheldet er ude.

Vi udbedrer forsikringsskader hurtigt

Når uheldet er ude, ved vi, at man som boligejer, erhvervsejer eller lignende står i en stresset situation og gerne vil have udbedret skaden så hurtigt og effektivt som muligt. Vi har med over 40 medarbejdere, mulighed for at reagere og rykke ud hurtigt, når vi får tildelt en opgave i forbindelse med forsikringsskader.

Det er vores største målsætning at udbedre skaden hurtigt og grundigt, så din hverdag eller arbejdsdag ikke ændres i længere tid end højst nødvendigt, mens vi arbejder. Vi klarer hele opgaven fra start til slut, og hjælper gerne med de praktiske og juridiske opgaver i forbindelse med en forsikringssag.

“Poul Rasmussen håndterer årligt mellem 500-1000 forsikringssager på bygninger.”

Martin Rasmussen, medejer

Kontakt os, når uheldet er ude

Ved forsikringsskader, varetager vi hele opgaven fra start til slut. Uanset opgavens omfang har vi både materialerne, erfaringen og det rette vidensgrundlag til at udbedre alle former for skader på bygninger, haller og boliger.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder i forbindelse med forsikringsskader, er du velkommen til at kontakte os. I forhold til forsikringssager har vi især kunder fra Odense og resten af Fyn, men også på den anden side af Lillebælt i området omkring Kolding.

Se hvad vores kunder siger

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.

Kontakt os