Vinduer og døre

Udestuer

Opførelse af udestuer og overdækket terrasse

Vi har mange produktløsninger på repertoiret, hvor vi gør alt for at imødekomme jeres ønsker og specifikke mål i forbindelse med blandt andet udestuer og en overdækket terrasse. Vi er med helt fra opstartsfasen med rådgivning og vejledning, og forlader først projektet, når alle parter er tilfredse.

Der er mange fordele ved at tilbygge en udestue. Det kan være en økonomisk gevinst for huset, da lysindfaldet bliver markant anderledes, rummeligt og hyggeligt. Lyset og varmen kan tilmed være med til at gøre flere sæsoner attraktive i en udestue, hvor familien kan samles. Uanset hvad du vælger, vil vi gøre vores ypperste for at udføre arbejdet effektivt og kvalitetsbevidst.

En virksomhed med mere end 45 års erfaring

Vi er en familievirksomhed inden for bygge- og ingeniørbranchen med to generationer ansat, som beskæftiger 50 ansatte. Igennem årtierne har vi altid haft fokus på at udføre et solidt og grundigt stykke renoverings- og bygningsarbejde.

Derudover er virksomheden autoriseret forhandler af Portas, der er Europas største specialist inden for renovering af køkkener, døre, lofter, trapper, mv.

Dette er din sikkerhed og tryghed for, at vi har kvaliteten på det rene.

Se hvad vores kunder siger

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.

Kontakt os