136828 01 XXL
113345 01 XXL
126546 01 XXL
136831 01 XXL
141346 01 XXL
141351 01 XXL
Vinduer og døre

Velux og ovenlys

Vi er autoriseret Velux dagslys rådgiver, så hos os får du den professionelle rådgivning om ovenlys løsninger til dit hus.

Velux og ovenlys - skab lys i dit hjem

Bring naturen og dagslyset ind i dit hjem, med ovenlysvinduer i samarbejde med os.

Der er noget helt særligt ved at forestille sig, hvordan dit hjem kan ændre sig til det bedre – og når vi først har tilladt os selv at se mulighederne, er der ofte ingen vej tilbage. Med VELUX ovenlysvinduer kan du forvandle ethvert rum til dit favoritsted – et sted, hvor du kan slappe af, være produktiv eller skabe nye minder sammen med din familie og venner.

Hvad enten det drejer sig om udskiftning af eksisterende ovenlys vinduer, eller en helt ny løsning med ovenlys, kan vi hjælpe dig med projektet. Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende konsulent besøg.

Velux Dagslys rådgiver

For mere dagslys og bedre indeklima

Som VELUX dagslys-rådgiver tilbyder vi særlige kompetencer i forbindelse med VELUX ovenlysløsninger. Det betyder mere dagslys og naturlig ventilation i din bolig og dermed et bedre indeklima året rundt. Vi har gennemført et uddannelsesforløb i samarbejde med VELUX Danmark A/S. Derfor kan du forvente en særlig kompetent og faglig rådgivning om mulighederne med VELUX ovenlysløsninger.

Se hvad vores kunder siger

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.

Kontakt os