Tommy Svenning
Vinduer og døre

Nye vinduer og døre klaret i en fart

Håndværkere får så meget kritik nu om stunder, så jeg synes, man skal huske at rose dem, når de gør det godt.

Nye døre og vinduer i deres parcelhus

Det hele sluttede med, at Tommy Svenningsen sendte os en mail. "Håndværkere får så meget kritik nu om stunder – så jeg synes, man skal huske at rose dem, når de gør det godt", siger Tommy.

Før det kom dertil, havde Tommy sammen med sin hustru Anita besluttet, at de ville have nye døre og vinduer i deres parcelhus. De gamle var ikke for kønne længere, og vinduerne var begyndt at blive utætte. Det gav rigtig god mening at skifte dem ud.

“Der kom et par særdeles rutinerede folk, der meget tydeligt vidste, hvad de gjorde. Der var ingen diskussioner, ingen tvivl. Det gik slag i slag uden dikkedarer.”

Tommy Svenningsen, Odense

"Vi havde et par firmaer ude at kigge på det og give tilbud. Men allerede da folkene fra Poul Rasmussen havde været her, var vi sikre. Det skulle være dem", fortæller Tommy. "Vi fik en umiddelbar tillid til, at de kunne løse opgaven godt".

Og mavefornemmelsen holdt, da projektet gik i gang. "Der kom et par særdeles rutinerede folk, der meget tydeligt vidste, hvad de gjorde. Der var ingen diskussioner, ingen tvivl. Det gik slag i slag uden dikkedarer," fortsætter Tommy. Og Anita supplerer: "Og mester kom selv med en dør, der var blev lidt forsinket i produktionen. Fordi så kunne den blive monteret til tiden".

“Det var en fornøjelse at se dem arbejde.”

Tommy Svenningsen, Odense

"Vi er rigtigt glade for vores nye døre og vinduer. Men det, der gjorde mest indtryk, var håndværkernes måde at gøre det på. Det var en fornøjelse at se dem arbejde. Og så ryddede de perfekt op efter sig! Så jeg måtte naturligvis sende dem en mail med vores ros bagefter", slutter Tommy.

Se hvad vores kunder siger

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.

Kontakt os