Portas

Trapperenovering

Den gamle trappe bliver som ny med Portas.

Hvorfor rive ned og bygge nyt?

Renovering af trapper kan blive nødvendigt, da trapper bliver belastet mange gange dagligt af de mange skridt op og ned, og trinnene kan ikke undgå at blive slidte og kedelige at se på med tiden. Måske er jeres trappe tilmed blevet usikker at gå på eller passer slet ikke længere til udseendet på jeres bolig. Men hvorfor rive ned og bruge en formue på en ny trappe, når den gamle stadig er funktionel og blot trænger til en kærlig hånd?

Nedrivning af den gamle trappe og montering af en helt ny er et omfattende, besværligt og dyrt projekt, der ofte forårsager byggerod, snavs og stress. Renovering af trapper ud fra Portas konceptet er en smertefri løsning, når I ønsker en ny og flot trappe nemt, hurtigt og effektivt.

Se mere om Portas løsninger her på siden og/eller på den tyske hovedside portas.de

Se hvordan trapperenovering med Portas ser ud.

Effektiv renovering af trapper med Portas

Med Portas trapperenovering slipper I for at jeres bolig bliver omdannet til byggeplads og undgår på den måde byggerod, støj og snavs. Vi er autoriseret forhandler af Portas, der benytter trin-på-trin systemet, som både er en prisvenlig, nem og hurtig løsning.

Uanset om der er tale om en trappe af beton, sten eller træ, monteres den nye trappe ovenpå den gamle. I kan vælge ud fra forskellige designs, og den nye trappe leveres i et vedligeholdelsesfrit, skridsikkert og langtidsholdbart materiale.

Ønsker I det kan vangerne beklædes, og der kan monteres LED belysning i trappen, som er både en praktisk og moderne løsning.

Bestil en gratis rådgivning

Vi tilbyder en gratis rådgivningssamtale og et uforpligtende tilbud, når I overvejer Portas trapperenovering. De smarte Portas-løsninger tilbyder vi kunder på Fyn og trekantsområdet, mens andre ydelser fortrinsvis tilbydes i Otterup og omegn, Odense samt resten af Fyn.

Se hvad vores kunder siger

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.

Kontakt os