Portas

Loftrenovering

Er loftet slidt og gammelt, gør det boligen mørk og trist eller har I uønskede bjælker?

Giv loftet nyt liv

Vi ved, at mange danskere dropper at kaste sig ud i en loftrenovering, fordi det ofte betyder tårnhøje omkostninger, byggerod, støv og stress. Men vælger du at få renoveret loftet ud fra Portas konceptet, bliver processen alt andet end stressende. Med Portas loftrenovering kan I nemt og effektivt give jeres lofter nyt liv, så de kommer til at passe bedre til jeres bolig og får en længere levetid.

Se mere om Portas løsninger her på siden og/eller på den tyske hovedside portas.de

Effektiv loftrenovering med Portas

Portas er Europas renoveringsspecialist nummer 1 og er efterhånden blevet manges favorit, når de står overfor et renoveringsprojekt. Vi er autoriseret forhandler af Portas og har gennem tiden udført et utal af forskellige renoveringer. Hvad enten det handler om renovering af loft, renovering af døre, køkken, trapper eller noget helt femte er Portas konceptet en effektiv vej mod fornyelse.

Med Portas bliver renoveringsprojektet nemlig klaret hurtigt, effektivt og smertefrit, da størstedelen af arbejdet bliver foretaget på vores værksted. Et nyt og flot loft efter jeres ønske bliver leveret og monteret færdiglavet i jeres bolig. På den måde I slipper for den langvarige proces med at flytte møbler, rive det gamle loft ned, tapetsere og male. I stedet får I et nyt og flot loft på blot en enkelt dag.

Se hvordan loftrenovering ser ud med Portas.

Skal vi renovere dit gamle loft?

Vi forhandler Portas lofter, der egner sig til alle rum—selv vådrum. Lofterne kan monteres på både kip, søjler og bjælker, så vi har med garanti også en løsning, der passer til dig.

I kan vælge mellem et utal af farver og billedmotiver og om loftet skal være mat eller med glans. Vil du høre mere om renovering af loft med Portas, er du velkommen til at kontakte os.

Se hvad vores kunder siger

Skal vi renovere dit gamle loft?

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.

Kontakt os