Forsikringsskader

Forebyg skader

En god forsikring er selvfølgelig en god måde at forebygge på, men der er faktisk mange ting, du selv kan gøre for at forebygge eventuelle skader på din bolig.

Kig dit hus igennem og forebyg skader

Hvis du ønsker at opretholde din boligs værdi samt at undgå både mindre og større skader og på den måde slippe for dyre udgifter eller forsikringsræs, er det en rigtig god idé at være opmærksom på din boligs tilstand. Det er derfor en god idé med jævne mellemrum at tjekke tilstanden på vinduer, tag og udhæng. Disse er nogle af de elementer på din bolig, der er mest udsatte både i forhold til almindeligt dansk vind og vejr, men også ift. storm og kraftige skybrud.

Kommer stormen?

”At forebygge er billigere end at helbrede” er en vigtig ting at huske på, selvom det kan kræve lidt tålmodighed og tid at vedligeholde sin bolig. Men i sidste ende kan det godt betale sig, så du ikke pludselig står med utætte vinduer, der fører til vandskader eller nedfaldene tagsten, der har ramt naboens nye drivhus. Er der varsel om kraftigt skybrud eller storm, kan du med stor fordel gå en runde om dit hus og kravle op på en stige for at få et overblik over taget.

Tjekliste for forebyggelse af skader:

  • Tjek for utætte vinduer og døre
  • Tjek for løstsiddende tagsten, tagrender, brædder og udhæng
  • Rens tagrender, afløb og nedløbsrør
  • Tjek for revner, sprækker og huller
  • Installer alarmer i dit hjem
  • Fastgør løse genstande og klip eventuelle træer til før storm

Se hvad vores kunder siger

Kontakt os før det går galt

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.

Kontakt os