Birthe og Hans Andersen
Portas

Nyt liv i gammelt køkken

Når man har boet mange år i samme bolig, kommer der altid et tidspunkt, hvor der skal se noget nyt.

En kosmetisk øvelse

"Vi havde egentlig et rigtigt godt køkken i god kvalitet, men farverne var blevet noget gammeldags at se på – og egetræsloftet gjorde heller ikke rummet lysere", forklarer Hans. "Indretningen var faktisk også, som den skulle være, så det var en rent kosmetisk øvelse".

Birthe og Hans gik på jagt efter en smart løsning, og den kom, da de stiftede bekendtskab med Portas-konceptet. Portas er et tysk renoveringssystem, der enkelt, hurtigt og smertefrit gør gammelt til nyt. Birthe og Hans bestilte en renovering af deres køkken hos Poul Rasmussen A/S, der er autoriseret forhandler af Portas.

“Intet rod, intet støv – bare et flot køkken, man skulle tro var nyt.”

Birthe Andersen, Odense

"Håndværkerne kom en onsdag morgen og hentede de elementer, der skulle renoveres. Og vi behøvede ikke engang rydde hele køkkenet først, kun de små skabe. Resten kunne blive stående, og vi kunne bruge køkkenet, mens arbejdet stod på", smiler Birthe.

"Og fredag middag var det hele monteret igen. Inklusiv et flot nyt loft med indbyggede spots. Intet rod, intet støv – bare et flot køkken, man skulle tro var nyt!"

Se hvad vores kunder siger

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.

Kontakt os