Kompetencer

Til-, om-, og nybyg

Trænger dit hus til en overhaling?

Gennem 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne blev der i Danmark bygget særligt mange parcelhuse. Siden da er meget sket, og nye byggemetoder, materialer og lignende har gjort det muligt at opnå bedre isolering. Mange vinduer og tage på husene fra disse årgange har endvidere levetider, der gør, at det nu er tid til at skifte dem. Uanset om du ønsker renovering af 60'er hus, renovering af 70'er hus eller renovering af 80'er hus, er vi behjælpelige og varetager gerne opgaven.

Renovering af ældre huse

Drømmer du om at modernisere dit hjem? Vi har mange års erfaring med at udføre mindre eller større renoveringer af ældre huse. Vi varetager gerne opgaven fra start til slut og vi kommer gerne ud til kunder over hele Fyn. Vi har mange erfarne tømrere der kan klare de fleste opgaver inden for renovering.

“Intet rod, intet støv – bare et flot køkken, man skulle tro var nyt.”

Birthe Andersen, Odense

Ydre renovering nedsætter din varmeregning

Ejer du et ældre hus, kan du spare ganske mange penge ved at renovere boligens ydre. I disse år var olien billig, og det fik mange nybyggere til at nedprioritere isolering. Det er siden blevet dyrere at opvarme sin bolig, ligesom vi har fået en lang række byggetekniske muligheder og forbedrede materialer, der gør isoleringen betydeligt mere effektiv.

Derfor er det oplagt for disse boligejere at skifte til mere isolerende løsninger ved husets ydre. Det indbefatter eksempelvis:

Indre renovering moderniserer hjemmet

Flere huse, der blev bygget i denne periode, trænger i dag også til indvendig modernisering. Vi varetager gerne denne renovering, og vi kan i denne forbindelse tilbyde omfattende og unikke løsninger. Det gælder eksempelvis i forbindelse med:

  • Køkkenrenovering
  • Badeværelse
  • Renovering af døre
  • Renovering af lofte
  • Nyt gulv

Typisk vil originale køkkener fra denne periode være særskilt fra resten af huset. I dag ønsker mange mulighed for samvær i hele hjemmet, og derfor kan det være en rigtig god idé at nedbryde væggen til tilstødende rum (f.eks. til stuen), så der laves et køkken-alrum. Flere af disse huse har endvidere ét badeværelse samt et mindre toilet, hvor sidstnævnte med fordel kan ombygges til endnu et badeværelse ved at inddrage noget plads andetstedsfra.

Se hvad vores kunder siger

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Vi ringer dig gerne op for en uforpligtende snak.

Kontakt os